5 načina kako da nosite belu košulju


Formalni stil.
Bela košulja koja je doboljno dugačka kako biste je stavili u pantalone. Uparite je sa crnim slim fit pantalonama i dodajte crni kaiš ako želite. Crne kožne cipele su pravi izbor kod ove kombinacije. Odaberite kravatu sa što manje detalja.
Odela za svadbuwww.outfittrends.com
Odelo
Kežual.
Bela košulja i plave pantalone. Unesite malo boje i svežine sa parom braon cipela. To mogu biti i farmerice, koje ćete poneti uz dobar kaiš kako bi se napravio balans između košulje i farmerica. Ako se odlučite za sako neka to bude sako u bež boji, jer će tako kombinacija izgledati svedenije.

Letnji “street style”. Jednostavan i opušten izgled uz belu košulju, teget pantalone i laganu obuću. Kombinaciju upotpunite dobrim naočarima.


www.pinterest.com
Bela košulja
www.outfittrends.com
Večernji stil. Bela košulja, svetle pantalone, tanka kravata. Kombinaciju ćete učiniti opuštenijom ako obujete oksfordice. Neka cipele i kravata budu iste boje. Ako volite tregere, zamenite njima kravatu.
Sivo odelohfashart.wordpress.com
Odelo za svadbu. Ispratite dres kod. Klasika je uvek pravo rešenje, i ako ikada treba da poštujete pravila to je prilikom odabira odevne kombinacije za svoje venčanje. Birajte odelo koje se sastoji iz tri dela. Jer uvek možete skinuti sako, a da i dalje izgledate svečano i otmeno noseći prsluk.
Vodite računa o materijalima! Birajte teže materijale koji neće promeniti svoj oblik. Posvetite pažnju detaljima! Efektne manžetne, džepna maramica, moderan sat učiniće da vaš izgled bude kompletan.
Klasično odelo
www.theknot.com

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *