Džemperi

Vreme je da polako pripremamo garderobere za hladnije dane i toplije modne komade. Slojevito oblačenje će uskoro biti obavezno pa će džemper predstavljati jedan od ključnih komada u svakoj kolekciji. Imajući ovo na umu, pokazaćemo vam kako svoju kolekciju džempera možete da prilagodite vremenu koje nam predstoji i stilizovano nosite u poslovnim i ležernim prilikama.
muski dzemperi
Klasični džemperi sa okruglim izrezom su sveremeni. Mogu se lako prilagoditi bilo kojem izgledu, bilo da ih nosite kao sloj ispod blejzera ili ih kombinujete sa Oxford majicom i pantalonama tokom vikenda. Kada ih nosite kao deo poslovnog odela, obratite pažnju na košulju i kravatu ispod džempera. Okrugli izrez oko vrata ostavlja manje prostora pa će u centru pažnje biti vaša kravata za koju se pobrinite da odgovara ostatku kombinacije i da je pravilno vezana. Ako vaš izbor bude ležernija varijanta, onda je naš predlog bež džemper ispod braon vunenog sakoa koji možete upotpuniti leptir mašnom zanimljivog dezena.

Još jedan predstavnik klasike je džemper sa V izrezom. Ovakav izrez dobro pristaje muškarcima sa okruglim licem jer im daje vizuelnu izduženost i vitkiju figuru. Takođe, ovakav kroj pruža više prostora za vašu kravatu koja će bolje doći do izražaja zajedno sa pažljivo odabranom košuljom. Sa ovakvim džemperima obratite pažnju na dubinu V izreza jer prenaglašena dubina može delovati previše opušteno, ukoliko ovaj komad nosite na posao.

Ključni komad nastupajuće sezone svakako je džemper sa rol kragnom. Dizajneri su ovaj modni komad unapredili različitim dezenima, teksturom i kontrastnim bojama. Ako se odlučite da ovaj džemper nosite na posao, naš predlog je da to bude tamnija plava, siva ili crna boja u kombinaciji sa sakoom u sličnoj nijansi kako biste istakli vaš ozbiljniji pristup. Za ležernije varijante slobodno se poigrajte i nosite svoju rolku kao statement komad čitave kombinacije. U hladnijim danima, rolku nosite preko majice kao zamenu za jaknu, a boje i dezeni neka budu dovoljno maštoviti poput vas.
Džemper sa šal kragnom će vas sigurno osvojiti. Iako je obično ovakva kragna češće viđena kod kardigana i blejzera, džemperi sa šal kragnom su sveprisutni i uživaju status trend komada. Kada se nosi ispod blejzera, šal kragna dodaje precizniju notu vašoj silueti ostavljajući mogućnost za dodatnim slojem ispod, koji možete upotpuniti košuljom i kravatom. Međutim, ako se odlučite da nosite ovakav džemper bez blejzera i dalje ćete uživati u formalnom izgledu koji on pruža. Dubina izreza oko vrata uokviriće vašu košulju perfektno dajući vašem licu ozbilju notu.
dzemperi za muskarce

Generalno, džemperi su veoma uklopljivi komadi svakog garderobera. Pored toga što vam pružaju toplinu u hladnijim danima oni igraju važnu ulogu u svim kombinacijama na dnevnom nivou. Jedinstvenim načinom nošenja, džemperi lako mogu postati vaš omiljeni stilski komad ne samo ove jeseni. Dizajneri su ponudili neke od predloga za njihovo kombinovanje sa ostakom garderobe a na vama je da to nadogradite na sebi svojstven način.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *