Elegantno ili sportski, šta je praktičnije za maturu?


Kada ste maturant, u ovom periodu su vam na pameti svega tri stvari. Prva je kako da završite poslednji razred sa što većim prosekom, druga je koji ćete fakultet posle toga upisati, dok je treća, možda i najdominantnija stvar kako da se obučete za maturu.

Naravno, izabrati idealan stajling za to veče je stvar ukusa, tj. da li više preferirate svečaniju toaletu ili ste pristalica sportske elegancije.
tamno odelo seo                                                               www.pinterest.com

Ako ste pristalica odela za maturu, izgledaćete veoma svečano i elegantno. Boja odela ne treba da bude napadna, već u tamnijim tonovima, kravata ili leptir mašna su stvar ličnih afiniteta. Uz takvo odelo, vrlo lako možete uklopiti i kvalitetne cipele, džepnu maramicu, kaiš i sat. Možda je najbolje da kaiš, sat i cipele budu sličnih nijansi, dok maramica može da se slaže uz košulju. Na taj način ćete biti bezbrižni na proslavi, ali…. Takvo odelo nećete imati prilike da nosite svakog dana, već samo u svečanim prilikama, zato se veliki broj maturanata odlučuje za nešto drugačiju odevnu kombinaciju.
farmerke seo                                                                  www.pinterest.com

Ako ste tokom školovanja najčešće preferirali džins, verovatno ćete mu ostati dosledni i na maturi, uz košulju, ili majicu sa zanimljivim printom i elegantan sportski sako. Što se obuće tiče, tu imate više mogućnosti. Lagane letnje cipele mogu da budu dobar izbor uz ovakvu kombinaciju, ali ako želite da ostanete dosledni svom srednjoškolskom stilu, onda možete da izaberete neke plitke patike, npr. „starke“ ili neki sličan model. Uvek se možete odlučiti i za letnje pantalone i košulju, što bi možda i najidealnije bilo da uparite sa cipelama i sakoom. Za koju god sportsku kombinaciju da se odlučite, većinu tih odevnih predmeta ćete moći da koristite i posle maturske večeri. Tako da se zbog ovog praktičnog razloga maturaniti i odlučuju za ovakvu kombinaciju.
casual seo                                                               www.pinterest.com

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *