Kako nositi braon cipele?

Kod većine muškaraca postoji dilema koji model i boja cipela su vredni ulaganja veće količine novca. Da li su bolji izbor crne ili braon cipele za vašu odevnu kombinaciju? Ako se odlučite za braon, kako nositi tu boju, sa čime je uklopiti? U narednim redovima otkrićemo vam nekoliko malih trikova za savršeno kombinovanje braon cipela sa ostatkom vaše odevne kombinacije.
braon cipele gagliardiPoslovna garderoba
Ukoliko svakodnevno nosite odela na posao, znajte da su braon cipele za vas idealno rešenje. Ova boja dozvoljava veliki broj mogućnosti za kombinovanje sa odelima najrazličitijih boja. Uz to, savršeno će ispratiti i vaš ležerniji stil za posao, kada se odlučite za pantalone od kepera i omiljeni blejzer. Braon cipele kombinujte sa odelima u tamno braon boji kao i sa svim nijansama sive i plave boje. Za sigurnu opciju, birajte tamniju nijansu cipela, u odnosu na odelo.
Ležerna odeća
Braon cipele su oduvek bile sinonim za ležerniji stil. Iako se danas nose i u svečanim prilikama, ovakve cipele su najviđenije na džinsu, pantalonama od kepera, tvida, flanela. Jednostavno, uz sve ležerne komade se savršeno slažu. Zahvaljujući velikoj paleti različitih nijansi braon boje, možete pronaći idealan par za vas i vaš lični stil. Braon cipele uvek nosite sa zelenom bojom, belom, oker i bordo. Odaberite omiljeni blejzer u nekoj od navedenih boja, uklopite ga sa tamnim džinsom i cipelama u braon boji za savršen izgled.
Sportsko ležerna kombinacija
Rasparna jakna ili sportski kaput sa pantalonama od tvida, somota, kepera ili panuka… odlične su kombinacije za nošenje sa braon cipelama. One su idealno rešenje za kapute i kontrastne pantalone. Uz maslinastu, teget, crvenu, bordo, sivu i bež boju nosite braon cipele, posebno one sa dodatkom materijala na koži sa kojima ćete delovati stilizovanije. Za ovakve kombinacije slobodno se odlučite za braon cipele sa različitim teksturama jer one savršeno odgovaraju ležernijim varijantama. Čistu kožu ostavite za posao i formalne događaje.
kako nositi braon cipeleSvaki muškarac bi trebalo da ima jedan kvalitetan par cipela u svojoj kolekciji obuće. Braon cipele bi bile upravo taj kvalietni komad koji ćete lako kombinovati sa vašom garderobom u svakom trenutku, posebno ako vaš posao zahteva formalniju garderobu. Ne samo da će vam olakšati formalno oblačenje, braon cipele su idealno rešenje i za ležerne varijante jer se slažu sa celokupnom paletom boja vašeg garderobera.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *