Kako obući dečaka za svečanu priliku?

Ukoliko ste pozvani da na nekom svečanom događaju prisustvujete sa vašim sinom morate se pobrinuti da i on bude odeven onako kako događaj zahteva. Bilo da vaš mališan ide u vrtić ili osnovnu školu, na primer u osnovnu školu u Novom Sadu, Nišu ili Bejza školu u Beogradu, morate se pobrinuti i za njegovo odevanje. Ako od malena odevate vašeg mališana onako kako to situacija zahteva mnogo su veće šanse da postane pravi džentlmen kada odraste.bejza

Kao što se vi držite određenog dress koda za određene situacije, to zahtevajte i od vašeg mališana. Možda će vam mnogi reći “nemoj da malteretiraš dete”, “ima vremena kada poraste” i slično, ali ostanite dosledni vaše ideje o stajlingu mališana i budite uvereni da ćbejzaete postići pravi efekat. Zvanica na svečanom događaju će odmah primetiti  izgled mališana i time će se primetiti da brinete o njegovom izgledu ali u isto vreme pozitivno utičete da dete da lakše prihvati formalno oblačenje od malena.
U prodavnicama je dostupna formalna odeća za dečake svih uzrasta. Kao i za odrasle muškarce, postoji gardaroba za dečake. Na primer, u prodavnicama sa gardarobom za dečake mogu se kupiti karirane košulje, ali i elegantni prsluci kao i male leptir mašne ili kravate. Ukoliko vašem mališanu obučete kariranu košulju, elegantan crn prsluk i stavite mu leptir mašnu on će izgledati prigodno za svečani događaj. Kad mališan prihvati košulju i elegantne elemente u svom oblačenju možete mu kupiti odelo i kravatu za njegov uzrast, i ponovo ćete sve oduševiti stilom. Na taj način budite svest dečaka o formalnom oblačenju i pozitivno utičete na njega.

Ostali gosti na svečanom događaju će hvaliti vaš ukus i pažnju koju posvećujete odevanju deteta, a mališan će vam biti zahvalan kada odraste jer ste ga usmerili ka izgradnji pravog stila!

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *