Kako se obući kao bankarski službenik?

1

www.suitsupply.com

Nekada davno, muška odeća za finansijske radnike nije bila previše zanimljiva za džentlmene zahtevnog i visokog stila. Klasični modeli odela, monotone boje, nezanimljivi aksesoari, sve to bi se moglo pripisati jednom bankarskom službeniku.
Međutim, vremena su se značajno promenila pa i muškarci više pažnje posvećuju svom kancelarijskom izgledu. Namera je obući se da izgledaš kao da si već bogat, a ne kao da se trudiš da to postaneš. Ukoliko to već jesi, onda treba paziti na reputaciju i zadržati takav utisak u javnosti.
2
Postoji nekoliko načina kako možete da se obučete ne bi li ste izlgedali moćno. Različiti modni savetnici imaju svoje viđenje ali se uglavnom svi oni slažu u nekoliko tačaka. Važno je da to bude odelo savršenog kroja, model koji odgovara vašoj građi, jednostavni propratni detalji koji će naglasiti čitav izgled. Nikako nemojte preterivati sa aksesoarima, jedan kvalitetan ručni sat će obaviti sav posao.
Evo šta mi predlažemo:
Kombinaciju započnite horizontalno prugastim, mornarsko plavim odelom. Ukoliko vam ne stoji savršeno, obavezno se obratite krojaču da napravi neophodne izmene. Potom, preskočite klasičnu belu košulju i zgrabite svetlo plavi model koji savršeno pristaje svakom tipu kože. Pronađite kravatu vertikalnih pruga, koja će pružiti konstrast vašem odelu. Čitav izgled upotpunite braon, kožnim cipelama, brogues modela, koje će podići sve na jedan viši nivo. Naravno, ne zaboravite klasičnu, svilenu džepnu maramicu u beloj boji. Još jednom, posebnu pažnju posvetite savršenim proporcijama. Sve što nosite mora biti idealno, u skladu sa vašim merama. Inače, ništa od ovog neće imati svrhu.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *