Karirano odelo uz odgovarajuće cipele savršen izbor za jesen/zimu 2015

Od klasične šare Prince of Wales do motiva prozorskog okna, karirana odela su sezonama već ključni komadi garderobera. Dizajneri su za ovu jesen/ zimu 2015 posebno obratili pažnju na karirane dezene pokušavajući da na nov i zanimljiv način prikažu sve njegove posebnosti.
Uglavnom su na revijama dominirala odela sive boje na kojoj su se prelivale karirane šare u braon, teget ili maslinasto zelenoj boji. Najzastupljenije karo šare su sa motivom prozorskog okna a nijansiranje tonova je, izgleda, obavezno. Izdvojićemo vam neka od odela koja su, po našem mišljenju, najatraktivnija za narednu sezonu i pokazaćemo vam koja obuća je adekvatna za njihovo kombinovanje.
gagliardi odela
Moderan način za nošenje kariranog dezena, svakako su odela u braon i maslinasto zelenoj boji sa nijansiranim šarama. Ovakva odela kombinujte sa košuljom neutralnih boja i aksesoarima u boji vina. Najbolji izbor obuće za vas biće kožne brogues cipele ili derby čizme čokoladno braon nijanse. Ako se odučite za klasičnu verziju kariranog odela, birajte sivu i teget boju sa kojima ne možete pogrešiti, bez obzira na prilku za koju ih oblačite. U tom slučaju Oxford cipele u crnoj ili tamno sivoj boji biće odličan dodatak celokupnom izgledu.

Jedan od zanimljivijih trendova za ovu sezonu su karirane šare sa motivima prozorskog okna. Ovakav dezen na vašem odelu, u bilo kojoj boji, sigurno će učiniti da budete primećeni gde god da se pojavite. Naš predlog je da vam bazne boje na odelu budu mornarsko plava, siva ili maslinasto zelena. Za obuću, u ovom slučaju, možete odabrati brogues čizme od prevrnute kože u braon nijansi kako biste malo začinili kombinaciju. Ukoliko želite klasičniji izgled, nosite kožne Desert cipele.

Ako želite da budete jedinstveni i pobegnete od uniformisanog izleda, onda je karirani blejzer u kombinaciji sa jednobojnim pantalonama od odela najbolji izbor za vas. Na taj način dobićete zanimljiv spoj po vašoj želji i sami ćete kreirati odelo kako vama odgovara. Naše preporuke su da vaš karirani blejzer nosite sa pantalonama u neutralnoj boji i svemu tome dodate Derby kožne cipele ili čizme. Nešto drugačiji pristup je rolka sa kariranim blejzerom u kombinaciji sa crnim ili tamno sivim pantalonama koje ćete nositi sa Brogues cipelama u crnoj i sivoj boji. Svečanije prilke mogu biti idealne za braon karirani blejzer sa belom košuljom i oranž kardiganom ispod. Kombinujte sve sa jednobojnim pantalonama u braon nijasni i kožnim Oxford cipela. Leptir mašna zanimljivog dezena, kao aksesoar, biće pun pogodak.

Uz toliko mogućnosti za kombinovanje, karirani dezeni će sigurno postati i deo vaše kolekcije ove sezone. Dizajneri su pokazali svoje viđenje ovog trenda a vi pronađite izbor idealan za vas. Bez obzira na priliku za koju se oblačite, karirana odela uz odgovarajuće cipele će biti idealni da ostavite dobar modni utisak.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *