Komad koji morate imati u svom garderoberu. Sako…

Najčešće se nosi kao deo muškog odela ali je on daleko više od toga. Komad koji pruža mogućnost najrazličitijeg kombinovanja, savršeno uklopljen u bilo koji stil… jednostavno blejzer.
Bez obzira da li se radi o poslovnoj prilici ili neobaveznoj šetnji po gradu, ovaj bezvremeni modni komad predstavlja pametnu opciju i pristaje svakoj prilici. Iako jesenjim i zimskim danima dominiraju mantili i kaputi, blejzer je neizostavni deo. Sudeći po predlozima dizajnera za predstojeću sezonu, ovo su boje muških blejzera koje bi trebalo da se nađu u vašem garderoberu:

50 nijansi

Višeslojna siva, od tamnog uglja do svetlog kamena, glavni je adut dizajnera modnih kuća poput Lanvin-a, Calvin Klein-a i Gagliardi-a. Većina predlaže celokupan izgled u ovoj boji ali je na blejzeru akcenat. Ukoliko niste pobornik monohronog stila, istaknite svoj sivi blejzer belom košuljom i osvežite svoj izgled.
19474048390_36f21648cf_h

Zemljani tonovi

Svi oni koji su oštri protivnici zemljanih tonova, ove sezone će sigurno promeniti mišljenje jer će ih u paleti boja od bež do tamne braon jedan sigurno osvojiti. Bally, Boglioli i Fendi su čitave kolekcije poklonili ovim bojama. Ako se odlučite za bež nijansu kombinujte je sa jačim modnim dodacima koji će upotpuniti vaš izgled. Za svežinu izgleda vašeg stila pobrinuće se adekvatne kožne cipele.

19635915626_546080c649_h

Pastelne boje

Pravilo je da pastelni tonovi budu rezervisani za letnje dane ali se ove godine pravila menjaju pa pink, zelena i svetlo plava nijansa ostaju u garderoberu da dočekaju zimu. Stilizovane pravilno, ove boje mogu imati veliki uspeh u poslednjim letnjim danima i na početku jeseni, barem tako smatra modna kuća Burberry Prorsum a čini se i da Gagliardi u pastelnim tonovima najbolje prikazuje poznatog ragbistu Jasona Robinsona.

Istražujte, kombinujte boje, probajte monohroni stil, nastavite sa pastelom i nakon leta. Poigravajte se vunom, pamukom, kožom i teksasom jer ove sezone je sve dozvoljeno.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *