Lik i (o)delo modernog muškarca

Kako da izgledate kao da ste se upravo vratili sa modne piste nekih od većih svetskih gradova u kojima su muška odela u raznoraznim bojama najčešća pojava na ulicama širom grada? Vrlo lako, ukoliko imate “šmeka” da odaberete pravu kombinaciju za sebe.

model-1103450_960_720

Nešto što morate imati u mislima kad je moda u pitanju je da se kreatori koriste bojama kojim žele da privuku ljude da kupe stvari koje oni prodaju. Ako je to moderno, ne mora da znači da će na Vama dobro stajati. Dizajneri pokušavaju da nas ubede da moramo da nosimo najnovije modne komade i boje da bismo bili u trendu i izgledali moderno, ipak, postoje boje koje će uvek biti idealne za poslovne ljude bez obzira na najnovije modne trendove.

Odgovarajućom bojom svog odela možete izazvati pozitivan utisak tokom poslovnog razgovora, pregovora, intervjua za posao ili pak totalno suprotnu reakciju. 

man-1240832_960_720

Tamno siva, crna i teget su osnovne formalne boje u poslovnom svetu modernog muškarca.
Oni koji žele da ostave utisak poslovnog, obrazovanog i profesionalnog muškarca treba da biraju odela u tamnijim bojama, kao gore navedene. Tamne boje odaju utisak moćnog čoveka, zato je savet da izaberete klasično crno ili teget odelo u kombinaciji sa crvenom leptir mašnom i belom ili bledo sivom košuljom.

Zapamtite da se danas privlače muškarci sa stilom, moderni atraktivni đžentlmeni koji su nasmejani i vedri. Za savremenog modernog muškarca odlični maniri predstavljaju veštinu poslovnog viteštva, a dobro odelo vam pomaže da se za vama okreću.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *