Muške košulje

Bez obzira da li volite klasičan ili ležerniji stil, dobar izgled podrazumeva adekvatnu košulju. Tajna dobrog izgleda zavisi od pravilnog odabira muške košulje. Dobro skrojena i sašivena košulja dopušta vam da, na najbolji način, predstavite svoj lični stil. Različite boje, materijali, dezeni i teksture ostavljaju prostor za poigravanje sopstvenim stilom tako da vam nikada neće biti dosadno.
Prilikom kupovine muške košulje najvažnije je odabrati adekvatan kroj i model koji će odgovarati vašoj figuri. Najrasprostranjeniji tip muške košulje je sa klasičnom kragnom. Ovakva kragna najbolje se kombinuje sa strogim odelima uz koje ide kravata za koju je ostavljen razmak ali se uklapa i sa sakoima bez kravate. Uska kragna na košulji je izbor za tanje kravate i pristaje osobama sa okruglim licem jer ih vizuelno izdužuje. Za ležerne varijante muških košulja najbolji izbor je kragna sa dugmićima. Zahvaljujući ovakvomm kroju, kravata je nepotrebna a zakopčani dugmići odaju utisak uglađenog muškarca. Kada je u pitanju neki formalan događaj najbolje bi bilo da odaberete košulju koja je strukirana dok je za opuštenije prilike šira muška košulja pravi izbor. Jednom kada pronadjete pravi kroj muške košulje za vas, uvek se vodite istim primerom.

16240900997_dd858c6c92_b

Kada je reč o materijalu, dizajneri iznova predstavljaju najrazličitije tkanine i pružaju mogućnost da budete kreativni na više načina. Neki od trendova za ovu sezonu, kada su u pitanju muške košulje, su one blago strukurane, svedenih boja za poslovne prilike i košulje sa geometrijskim šarama za ležernije varijante. Bela, mornarsko plava i siva neke su od boja za poslovne prilike koje predlažu brendovi kao što su Tommy Hilfiger, Hugo Boss i Gagliardi. Ležerniji stil dopušta slobodniji izgled pa je i izbor prave muške košulje veći i kreće se od teksas i lanene košulje preko pamučne sa prugama do kariranih i geometrijski prošaranih. Ne samo da su dezeni muških košulja raznovrsni nego je i izbor materijala u opuštenoj varijanti podjednako maštovit, a na vama je da izaberete ono što vam najbolje pristaje i u čemu se dobro osećate.
Muške košulje su, uostalom, ozbiljan posao. Istražujte i budite kreativni kako biste osigurali najbolje predstavili svoj stil i slobodno sledite neke od predloga iznad koji će vam u tome pomoći.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *