Muški kardigan

Nezamenljiv komad u garderoberu, klasik među muškom garderobom, džemper kardigan je apsolutni hit ove sezone. Zahvaljujući beskrajnoj raznolikosti modela, pamučni, od kašmira, vuneni, kratki ili dugački, prilagodljiv je za svaku priliku i nezaobilazan.
Kardigan je postao sastavni deo letnje i zimske kolekcije a, pored toga, podjednako se odlično, kao iz sezona, prenosi iz poslovne u ležernu varijantu. Ovaj modni komad je moguće nositi uz odelo sa košuljom i kravatom i isto tako stilizovano sa polo majicom i pantalonama od kepera.
Muškarci ove jeseni mogu uživati u meliranim kardiganima u sivim, crnim, braon ili teget nijansama koje će kombinovati uz teksas, klasične pantalone ili one od somota. Trend sezone su džemperi sa visokom, šal kragnom koja se podiže ili spušta, u zavisnosti od prilike. Iako savršeno ističu atletsku građu, ovakvi komadi odlično će prikriti sve vaše nesavršenosti. Šal kragna najbolje će doći do izražaja kada kardigan nosite preko pamučne, jednostavne majice.

muski kardigan

Još jedan trend koji osvaja kolekcije je kardigan sa duplim kopčanjem. Ovaj komad je, takođe, veoma prilagodljiv a visina i pozicija dugmića veoma utiču na vaš stil – niže postavljena dugmad prekrivaju manji deo vašeg tela pa majica ili košulja koju nosite ispod treba da odgovara bojom vašem džemperu kako bi izgled bio upotpunjen. Ukoliko se odlučite za kardigan sa više postavljenom dugmadi, onda ga zakopčanog kao jaknu nosite pri izlasku u grad.

Kardigani sa različitim printovima će vam pomoći da se bolje izrazite i jasnije pokažete svoj stil. Ako su od laganijeg materijala onda će vam poslužiti da uklopite čitavu kombinaciju i istaknete ono što najviše volite na sebi. Deblji materijali, poput vune, najčešće služe za kardigane koje nosite kao jakne pa, ukoliko je vaš izbor džemper sa printom, vodite računa da ono što nosite ispod bude, u bojama, što jednostavnije kako ne biste preterali sa šarenilom.

Tokom toplijih dana na kraju leta, idealan kardigan za vaše kombinacije biće od tanjeg materijala, poput pamuka, sa „V“ izrezom, kojeg otkopčanog možete nositi preko košulje ili majice sa okruglim izrezom, zajedno sa chino pantalonama i nezaobilaznim mokasinama. Ovakvom kombinacijom podićićete svoj izgled na jedan viši nivo.

Na kraju, bez obzira za koji model se odlučite prilikom kupovine, ne zaboravite da vaš kardigan nosite samouvereno i sa punim samopouzdanjem. Takvim stavom, svaki modni komad izgledaće savršeno!

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *