Najbolji zimski materijali za odelo

Odelo simbolizuje sofisticiranost i nudi mogućnost izražavanja ličnog stila. Izbor odela ne zavisi samo od njegovog savršenog kroja ili luksuznih detalja već, prvenstveno, od materijala od kojeg je sašiveno.
suit-926510_1920
Izbor materijala zavisi od godišnjeg doba, prilike i slike o vama koju želite da predstavite. Zimsko doba sa sobom donosi hladnije vreme kada je potrebno utopliti se odelima prikladnim za takav period. Investiranjem u kvalitetne zimske materijale za vaša odela, izgradićete garderobar koji će vam biti spreman za svaku sezonu, na duže staze.
Vuna
Najpouzdaniji je materijal za svako zimsko odelo. Zahvaljujući modernim tehnikama tkanja, odela od vune mogu biti idelana za sve tipove prilika tokom najhladnijeg godišnjeg doba. Kao prirodni izolator, čuvaće neophodnu toplotu a glatkoća i poseban sjaj koju vuna daje odelu podjednako odlično će izgledati kako na radnom mestu tako i na svečanoj večeri.
Tvid
Obično je izrađen od teške vune, neravan na dodir i inspirisan zimskim vremenom. Odela izrađena od tvida su decenijama unazad čuvala džentlmene od hladnoće i omogućila da čak i najhladnije vreme bude obeleženo besprekornim stilom. Kako biste imali odelo koje možete nositi više sezona, birajte tvid klasičnih boja poput sive ili braon koje lako možete kombinovati sa ostalim komadima garderobe.
Flanel
Još jedan saveznik toplote za hladne dane, materijal dobijen iščešljavanjem i predenjem vune. Odela koja su napravljena od ove tkanine su debela, gusta i imaju sunđerast osećaj prilikom nošenja. Ove karakteristike pružaju vam konstantno prijatan osećaj prilikom nošenja, poput najtoplijeg ogrtača.
knob-615020_1920Somot
Odela izrađena od somota su prepoznatljiva po udobnosti i istrajnosti, najčešće su viđena u garderoberu profesora i drugih džentlmena, pripadnika intelektualne elite. Poslednjih godina, dizajneri su somotska odela načinili luksuznijim i često se mogu videti kao ključni komadi na modnoj sceni. Tekstura i jedinstven sjaj somotskog odela idealni su za formalne prilike u zimskoj sezoni, poput novogodišnjih i Božićnih proslava.
Budite pripremljeni ove zime i na vreme odaberite odelo koje će vas pratiti svuda. Uložite dodatni novac u kvalitetne materijale koji će vam dugo trajati i koji će učiniti vaše odelo idealnim na duže staze.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *