Odelo – sinonim za istinsku eleganciju


Svaki muškarac ukoliko želi da bude atraktivan, da pleni svojim izgledom i bude zapažen, naročito kod pripadnica lepšeg pola, mora u svom garderoberu da poseduje barem jedno kvalitetno odelo.

Postoji izreka da odelo ne čini čoveka, koja je delimično tačna, međutim veliki broj muškaraca se sa njom ne slaže. Već vekovima odelo predstavlja sinonim za istinsku eleganciju i čini svakog muškarca mnogo atraktivnijim, čini ga pravim džentlmenom.
menssuitstips.com (najbolja muš. odela)
Pogodna za nošenje u svim prilikama, najbolja muška odela će vam omogućiti da se na svakom mestu i u svakoj situaciji osećate otmeno, elegantno i učiniće da dodatno zračite samopouzdanjem.

Prilikom izbora odela, najvažnije je da ga isprobate, jer čitava priča o eleganicji i samopouzdanju može vrlo lako da padne u vodu ukoliko vam odelo nije adekvatne veličine. Obratite pažnju na dužinu sako, dužinu njegovih rukava, ne smeju da prelaze ivicu dlana, u ramenima sako mora da bude potpuno simetričan sa vama. Ukoliko zbog obima struka imate problem da uksladite dužinu panatlona, posle kupovine ih odnesite kod krojača i skratite jer kao što je bitno da sako ne bude predugačak, isto važi i za pantalone. Ako birate kravatu, gledajte da ne prelazi pojas pantalona, jer prilikom sedenja, dugačka kravata ostavlja loš utisak.
tscustomsuits.com (najbolja)
Kada je u pitanju boja odela, tu svaki muškarac ima apsolutnu slobodu izbora, ipak ne treba biti veliki egzibicionista i kupovati odela svetlih, jarkih boja. Obično su tamne nijanse plave i sive boje atraktivne uz naravno uvek aktuelno i uvek poželjno crno odelo. U letnjim mesecima možete se opredeliti za nešto svetlije nijanse, ali gledajte da to opet bude neka od nijansi sive ili plave boje. Crne cipele su postale gotovo nepogrešiv izbor uz svako odelo, uz kvalitetno odelo možete isprobati i u poslednje vreme vrlo popularne cipele od braon kože.

Sve to kada ukomponujete, izbor ostalih aksesoara kao što su mašna, igla za kravatu, sat, džepna maramica, biće vam dodatno olakašan, samo prilikom izbora mašne, gledajte da ne bude crne boje.

Foto: www.menssuitstips.com; www.tscustomsuits.com

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *