Tag Archives: muska odeca

Muškarci imaju prednost!

S obzirom da muškarci ponekad ne žele da razmišljaju o aktuelnim trendovima, bojama, dezenima i njihovim uklapanjem, odabir garderobe im sve više liči na odabir privatne osnovne škole Beograd za njihovo dete, tačnije- odabir prepuštaju ženama. Ovaj tekst bismo mogli da nazovemo i “obucite vašeg muškarca” ali to nam ovog puta nije cilj, jer smo želeli da pokažemo da uz malo smernica i muškarci koji se ne zanimaju za trendove mogu da se samostalno lepo obuku i pokažu kako imaju stila.
Kao osnova svakog dobrog stila nameće se pitanje životnog stila, prilike, telesne građe i karaktera. Međutim, ono što pouzdano možemo reći da svakom muškarcu odgovara je proverena klasika. Ukoliko ste tek počeli da razvijate svoj stil, klasični komadi poput bele košulje, kvalitetnog džinsa i dobro skrojenog sakoa bi trebalo da vam budu obavezna stavka u ormanu.

pexels-photo-326569

Ovi komadi su osnova svakog garderobera i možete ih pronaći u gotovo svakoj radnji koja prodaje mušku odeću. Da biste kupili nešto što će trajati najvažnije je da gledate sastav materijala. Prirodni materijali poput pamuka, lana, vune ono su na šta treba da obratite pažnju. Osnovno pravilo je da izaberete stvari odgovarajuće veličine i kroja koji će pristajati vašoj građi. Etiketa ne igra gotovo nikakvu ulogu, sve dok se radi o prirodnim materijalima.
Sada, kada je vaš orman obezbeđen klasičnom belom košuljom, možete je nositi uz brojne modifikacije- za lepo vreme podvrnite rukave, a za neke hladnije dane obucite je preko omiljene ležerne majice ili je zimi nosite ispod đžempera.

Neizostavni komadi odeće su, pored bele košulje, i klasičan đžins ili kožna jakna. Oni nikad ne izlaze iz mode, stoga dragi muškarci, budite sami svoj stilista i izgledajte zanosno gde god da se nalazite i u svakoj prilici.