Pet načina kako da nosite vašu Polo majicu

Tokom leta su svi žudeli za polo majicama na užarenom asfaltu, one su bile ključni komad sezone, lako uklopljive sa svim komadima u vašem garderoberu. Kako je temperatura opala, a asfalt postao hladniji polo majice su premeštene u drugi plan. Nedopustivo, ako nas pitate. Ovakvi komadi su svevremeni i dopuštaju da se njima poigravate na bezbroj načina. Podjednako su odlične za kombinovanje sa bermudama tokom leta i pantalonama od tvida i blejzerom tokom hladnih, jesenjih dana.
Tokom ovih sunčanih dana koji su nam preostali za ovu sezonu, polo majicu možete nositi uz smart odelo na posao. Hladnija jutra zahtevaće blejzer preko majice a kada se budete vraćali sa posla, majica će vam omogućiti da uživate u prijatnim sunčevim zracima. Birajte jednostavne krojeve i jednobojne polo majice a čitavu kombinaciju upotpunite dobrim satom i cipelama za besprekoran izgled.
polo majica
Za ležernije prilike polo majica može biti gornji sloj vašeg izgleda, kada sa društvom odlazite na piće do grada. U ovakvim prilikama možete eksperimentisati sa dezenima i materijalima koje ćete nositi uz omiljene pantalone ili farmerice. Ako se odlučite da vam pantalone budu svetlije boje, neka vaša polo majica bude tamnija kako bi ste dobili bolju kontrastnu notu. Par dobrih Oxford ili Desert cipela bio bi pun pogodak za ovakve prilike.

Opušteni petak na poslu savršeno će biti ispraćen polo majicom, tamnim keper pantalonama i kardiganom u kombinaciji sa derby cipelama. Naš predlog je maslinasto zelena majica, kardigan u bež boji, mornarsko plave pantalone i braon derbice. Ovakvim izgledom i dalje ćete biti prikladno obučeni a uz to ćete imati i dozu komfora koja vam je potrebna.
kako nositi polo majicu
Kada nastupe hladniji dani izaberite polo majicu sa dugim rukavima za podjednako upečatljiv stil i u novoj sezoni. Preskočite košulju i kravatu i vaše specijalno odelo nosite preko polo majice. Odlučite se za bež ili braon vuneno odelo i tamno sivu polo majicu dugih rukava. Za malu dozu elegancije stavite džepnu maramicu i sve to upotpunite desert kožnim čizmama u čokoladno braon boji.

Zakopčana polo majica dugih rukava može vam odlično doći kao zamena za rolku tokom jesenjih dana. U kombinaciji sa užim cargo pantalonama i brogue čizmama dobićete savršen izgled za šetnju po gradu. Izaberite polo majicu u bordo boji, sive pantalone i kožne čizme u boji vina i ne sumnjajte da će vas svi u okolini primetiti.

Bilo da nosite polo majicu kratkih ili dugih rukava, ovih par saveta su samo podsetnik da ovakve majice zaslužuju mesto u vašem garderoberu za sve sezone. Svakako, postoji više od ovih pet načina kako možete nositi svoju polo majicu, na vama je samo da istražujete i pronađete način da ih spojite sa omiljenim modnim komadima.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *