Polo majice

Savremeni i klasični komad u muškom garderoberu je polo majica. Omiljena u letnjim mesecima i prelaznim periodima, pametan izbor koji, iskombinovan na pravi način, pruža dobar izgled u svakoj prilici.
Poslednjih godina polo majica se vratila u velikom stilu, naročito kao sastavni deo retro i vintage stila. Spoj sportske odeće i elegancije najbolje je predstavljen polo majicom, dovoljno svestranom da se lako kombinuje sa različitim stilovima. Dizajneri vraćaju klasičnu eleganciju proizvodnjom polo majica u stilu 50-ih godina, dopuštajući na taj način da palete standarnih boja lako budu deo ležernog stila.

gagliardi.rs

Za one smelije i hrabrije dizajneri kao centralni deo odevne kombinacije postavljaju polo majicu smelog printa, jedinstvenog kopčanja i zanimljive šare. Brend Gagliardi u svojoj ponudi polo majica ima uvek popularne izbore poput bele, crne i mornarsko plave. Međutim ako se odlučite za smeliju varijantu tu su boje poput cvrene, žute i pink. Za ovako smelije varijante obratite pažnju da ostatak kombinacije odgovara i bude umereniji. Sa druge strane, bele polo majice mogu biti nošene sa skoro svim komadima garderobe.
U letnjim danima polo majice se dobro slažu sa pantalonama i bermudama od lana, pamuka ili tropske vune zajedno sa mokasinama. Najbolja stvar u vezi sa njom je da ona može da se nosi kako u poslovnim tako i u ležernim prilikama. U ležernoj varijanti polo majice idu odlično sa farmericama ili pamučnim pantalonama kojima, u prelaznim periodima, možete dodati odgovarajući kardigan ili laganu jaknu za celokupan izgled. U poslovnim prilikama izgledaju odlično sa tamnim pantalonama i prikladnim blejzerom.

Na kraju, evo nekoliko korisnih saveta kako pravilno odabrati i nositi polo majice:
• Rukavi dosežu uvek do sredine bicepsa a majica ne treba dužinom da prelazi sredinu zadnjeg džepa na pantalonama. Ukoliko ne možete pravilno da odredite veličine, ne ustručavajte se da potražite pomoć.
• Obratite pažnju na izrez oko vrata. Potrebno je da vam potpuno zakopčana majica uokviruje i ističe lice.
• Nemojte previše otkopčavati maijcu. U zavisnosti od dužine izreza odredite pravu meru.
• Iako je klasičan izgled uvek aktuelan nemojte se plašiti da eksperimentišete i podignete svoj stil na viši nivo kombinujući polo majicu sa atraktivnim delovima garderobe.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *