Puloveri savršeni komad za jesen

Kao što negujete kapute i cipele, tako bi trebalo pažljivo da se brinete i za pulovere koji će vam uskoro postati jedan od najznačajnijih komada tokom hladnih dana. Kako se približavate jesenjoj sezoni, tražite sve one dobre komade koje već imate u garderoberu i ulažete u neke nove koji će vam osvežiti kolekciju. Lagani puloveri će igrati klučnu ulogu u vašem modnom životu u bliskoj budućnosti. Postaće obavezni deo slojevitog oblačenja tokom prohladnih večeri, definisaće vaš stil i nastaviti da vas greju sve do kraja zime.
Sigurno već imate nekoliko pulovera u svom gaderoberu: kardigan, pulover sa orkuglim ili V izrezom, šal kragnom… Bez obzira koji od ovih komada je vaš omiljeni, važno je da ga nosite na pravi način kako biste delovali stilizovano i pokazali da razmišljate o svom oblačenju.
Pre nego što vam predstavimo naše favorite za ovu sezonu, evo nekoliko upustava kako da odaberete pravi pulover za vas:
Ukoliko nosite samo pulover ispod vašeg kaputa, kupujte uže i strukirane forme koje će istaći vašu liniju a uz to će delovati prikladnije. Vodite računa da birate prirodne materijale u kojima će vaša koža moći da diše. Ako je vaš izbor kardigan ili neku drugi pulover koji nosite preko košulje, birajte malo komotnije komade.
Kvalitet pulovera je veoma bitan, stoga, povedite računa da prilikom izbora materijala vaši favoriti budu merino vuna ili kašmir jer će oni najbolje odgovarati vašoj koži. Da ne govorimo o prijatnom osećaju dok ih nosite na sebi…
puloveriPuloveri u jarkim bojama
Ovakvi komadi, sami po sebi, uvek garantuju dobar izgled – bez obzira da li se odlučite za okrugli ili V izrez. Kombinujte ih sa ležernim pantalonama i parom desert čizama za solidan opušteni stil i besprekornu udobnost. Ako želite dodatno da naglasite vašu kombinaciju, odaberite kaiš u kontrastnoj boji. Vodite računa prilikom izbora pantalona za vašu kombinaciju, nikako nemojte ovakve pulovere spajati sa pantalonama od odela.

Kardigan sa šal kragnom
Ako nemate jedan ovakav pulover u vašem garderoberu, onda je ovo vaš prvi izbor za ovu sezonu prilikom kupovine. Nijedan drugi pulover nije tako dobar za uklapanje: šal kragna odlično će ići preko obične majice ili košulje. Odlična je zamena za blejzer u hladnim danima, a elegancija kojom odiše savršeno će odgovarati i za vaše poslovne kombinacije uz košulju i pantalone. Takođe, ovaj pulover je zgodan za slojevito oblačenje i odlično će se uklopiti u vašu dnevnu kombinaciju ispod kaputa ili jakne. Kada je reč o bojama, naši favoriti su siva, braon, maslinasto zelena i mornarsko plava.
Klasični pulover sa okruglim izrezom
U pitanju je svevremeni klasik, favorit svih ikona stila. Njegova snaga je u mogućnostima kombinovanja na bezbroj načina. Ovakav pulover možete nositi preko košulje i kravate, ispod omiljenog blejzera. Pored formalnog izgleda, pruža vam savršen stil za ležerne varijante, samo ga nosite ispod kožne jakne sa džinsom ili nekim drugim parom omiljenih pantalona jer sve odlično pristaje na njemu. Kako biste imali što više izbora za kombinovanje, izaberite sivi ili teget pulover a za dodatno nijansiranje boja vašeg jesenjeg garderobera, bordo ili boja senfa su najbolje za to.
19475498169_a213cc8083_nPulover sa rol kragnom
Kada nastupi period hladnih dana i potrebno vam je da se dodatno zagrejete, pulover sa rol kragnom je idealan za to. Nosite ga ispod blejzera kada idete na posao ili ispod krznene jakne za šetnju po gradu. Laganija forma rolke je pamučna ili od merino vune i odlična je za slojevito oblačenje dok su deblji komadi odlični za duži boravak u prirodi po hladnom vremenu. Jednobojni komadi neka budu vaš izbor za formalnije prilike a šarene dezene ostavite za ležernije varijante.

Ovo su bili naši favoriti za sledeću sezonu. Uživajte u velikom broju mogućnosti koje vam puloveri pružaju tokom nošenja. Prilikom odlaska u kupovinu razmišljajte o komadima koji su za vaš stil najbolji i kupjte pametno.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *