Savršena jesenja kombinacija uz polo majicu

Septembar nam je ove godine dozvolio da uživamo u sunčanim danima do kraja leta. Još uvek držimo u pripravnosti omiljene letnje kombinacije a neizostavni komad među njima je i polo majica. Kako nam se čini jesen će biti blaža nego inače pa će nam polo majice trebati još neko vreme, a već postojeću kolekciju možemo da dopunimo nekim svežim komadom i dodamo još neku nijansu našoj paleti boja.
Pre nego što započnete sa kombinovanjem polo majice i vašeg para pantalona, veoma je važno da povedete računa o tome da majica koju nosite bude odgovarajuća za vas kako biste je izneli na pravi način. Nemojte je uvlačiti u pantalone, osim ako ne idete na trening. Polo majicu ostavite da lagano pada preko pantalona. Uvek zakopčajte jedno dugme na vašoj polo majici. Na taj način pokazaćete dozu stilske zrelosti a čitava odevna kombinacija će izgledati ukomponovano. Na kraju, vodite računa o slaganju boja, za formalnije prilike nosite tamnije varijante, pogotovu ako preko polo majice nosite blejzer. Izbegavajte kombinovanje drečavih nijansi nespojivih boja, poput plave i crvene.
gagliardi
Ako se odlučite da polo majicu nosite na posao, neka vaš izbor bude majica klasičnog kroja, teget boje. Nosite je preko teget ili bež pantalona od kepera ili tamnog džinsa. Čitavu kombinaciju upotpunite mokasinama od prevrnute kože ili brodskim cipelama.

Ispijanje kafe nakon napornog radnog vremena začinite strukiranom polo majicom svetle boje, poput narandžaste ili pink. Uz bež ili bele pamučne pantalone u kombinaciji, uživanje na suncu je zagarantovano.

Šetnja u parku izgledaće lepše ako nosite pamučnu oxford polo majicu nebo plave boje sa tamnim džinsom ili belim pantalonama i mokasinama. Prirodni tonovi vaše odevne kombinacije odlično će se uklopiti u zelenilo i neutralne tonove sredine.

Prepustite se poslednjim danima leta, uživajte u sunčevim zracima što duže. Isprobajte još neku, novu kombinaciju sa vašom omiljenom polo majicom koja će vam biti odličan modni saveznik i naredne sezone.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *