Sivo odelo, jedino koje morate imati u svom garderoberu

Mnogi muškarci imaju dilemu koje odelo je najbolja opcija prilikom kupovine. Pojedini su ubeđeni da je teget boja najisplativija jer omogućava da odelo nosite u različitim prilikama i odlično se uklapa sa svim bojama. Međutim, ukoliko niste zaposleni u finansijskom sektoru i formalna garderoba nije uvek neophodna na radnom mestu, teget odelo neće biti najprikladnije. Zato, ukoliko želite jedan kvalitetan model koji možete nositi svuda, naš izbor je sivo odelo. Bez obzira da li ćete ga nositi u kompletu ili ćete kombinovati njegove komade sa drugom odećom, bićete sigurni da uvek imate kombinaciju koja je provereno odlična.
zegna_runway_fw10www.mistercrew.com
Siva muška odela lako možete pretvoriti iz poslovnog u ležerno. Pokušajte da kombinujete svoje braon cipele i vikend flanelsku košulju sa ovakvim odelom, bez kravate i imaćete kombinaciju koja je vredna svakog poštovanja. Takođe, u letnjim mesecima sivo odelo možete nositi sa mokasinama i polo majicom i dobićete potpuno nov izgled, osvežen i primeren toplim danima.
020915-50-shades-greys-looks-lead_0http://cdn-img.instyle.com
Za sve formalne situacije sivo odelo možete nositi uvek. Ukoliko vam je potrebno radi odlaska na venčanje, kombinujte ga sa belom, svečanom košuljom, printovanom kravatom i crnim cipelama uz odgovarajuće aksesoare. Pripremite se za važne poslovne sastanke uz belu non iron košulju i crnu kravatu i sa sivim odelom imaćete potpuno samopouzdanje za najvažnije odluke.
Prilikom kupovine obratite pažnju na boju i veličinu odela. Ukoliko vam je sivo odelo jedino u garderoberu, birajte vanvremenske krojeve i srednju nijansu sive boje kako biste mogli ovakav komad da nosite što duže. Odgovarajuća veličina odela je veoma važna, zato povedite računa da pantalone imaju dovoljnu dužinu i da je sako dovoljno komforan kako bi vam odelo stajalo kao da je šiveno po vašoj meri.
Na kraju, kombinujte što više sivo odelo za vaše svakodnevne prilike. Imaćete puno izbora pred sobom za najrazličitije događaje. Zahvaljujući širokoj mogućnosti kombinovanja, sivo odelo će postati najupotrebljiviji komad odeće iz vašeg garderobera.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *