Šta obući dečacima prvog dana u vrtiću?

Upis u privatne vrtiće u Beogradu je u toku, vrata su otvorena za sve mališane koji su spremni za novo poglavlje u svom životu i za neke od najlepših i najbezbrižnijih dana.

Svi su uzbuđeni, od mališana, roditelja do baka i deka. Polazak u vrtić predstavlja važan događaj u životu i podrazumeva dosta pitanja, od onih kako će se dete uklopiti, kako će podneti odvajanje od roditelja do onih šta je najprikladnije obući detetu za prvi dan u vrtiću. Ukoliko ste roditelj dečaka, predstavljamo vam par zanimljivih kombinacija za ovaj događaj.

boy-773630_1280

Pre svega, bitno je da detetu bude udobno u garderobi koju ste za taj događaj izabrali za njega. Ovaj događaj ne zahteva preterano svečanu kombinaciju, ali staljling vašeg mališana bi svakako trebalo da se razlikuje od onog za šetnju ili igaranje u parku.
Na primer, dečaku možete obući svetliji džins i majicu sa likom iz njegovog omiljenog crtanog filma, ova kombinacija pored toga što može izgledati zanimljivo, može se dopasti i vašem detetu.
Takav izgled možete upotpuniti kariranom košuljicom koje su u trendu, a mogu učiniti da čitava kombinacija izgleda zanimljivije i modernije.

Ukoliko ste više za neki elegantniji stil, to može biti bela ili svetlo plava košuljica sa dugim rukavima u kombinaciji sa modernim, belim ili krem pantalonicama. Tamniji džins u kombinaciji sa džemperom na prugice takođe može biti idelan izbor za ovu priliku.

Nemojte zanemariti činjenicu da izgradnja stila počinje od detinjstva. Ukoliko roditelj brine o izgledu svog deteta to će preneti i na dete i usmeriti ga ka izgradjni pravog stila za svaku priliku.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *