Zanimljivi načini da nosite muški sako

Iako većina muškaraca na sakoe gleda kao na sastavni deo odela i obično ih nose u svečanim i poslovnim prilikama, oni su mnogo više od toga.
Ležerne kombinacije su najbolje kada ih unapredite sakoima. Pamučna, bela majica, tamne farmerke i patike uz teget sako biće odlična kombinacija za popodnevno ispijanje kafe u baru. Za potpuniji efekat, birajte slim farmerice i majicu strukiranog kroja a sako neka vam bude dovoljno komforan kako biste se prijatnije osećali.
dzemperi za muskarceSlobodno se poigrajte stilovima uz muški sako i casual modne komade. Isprobajte varijantu urbanog šika sa sakoom uz chino pantalone, majicu, duksericu i čizme. Ovakvo slojevito oblačenje zahteva neutralne boje i zemljane tonove koji će istaći vaš stil na najbolji način. Odlučite se za krem pantalone i tamno sivu duksericu i sako i braon čizme. Sa ovakvom kombinacijom opušteni vikend može da počne.
Formalnost vašeg sakoa određena je onim što nosite uz njega. Vikendom, muški sako mora da izgubi svako kancelarijsko značenje. Kombinaciju u kojoj ćete uživati u slobodnim trenucima čine braon keper pantalone, oxford plava košulja ispod krem džempera od merino vune, bele, kožne patike elegantnije linije i teget kariran, vuneni sako.
19475498169_a213cc8083_nPoigravanje teksturama može učiniti da nespojive stvari budu harmonično predstavljene. Muški sako u kontrastu sa flaneslkim pantalonama u tamnijim bojama održava neophodnu formalnost kombinacje dovoljno otklonjenu od odela. Uz rolku u kontrastnoj boji i brogues cipele u boji čokolade, bićete spremni za radne obaveze i odlazak na poslovni ručak.
Dobro pogledajte svoj garderober i pronađite omiljene sakoe koje ćete predstaviti u novom svetlu. Iskoračite iz svakodnevne rutine i uživajte u kreativnosti.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *