Zelena boja sinonim za uspeh

www.media.gucci.com

www.media.gucci.com

Ukoliko ste bili u prilici da pročitate barem jedan tekst o muškoj odeći, znate da je esencijalna stvar svakog garderobera odelo. Sivo, teget i crno su osnovne boje a kada savladate njihovo kombinovanje upotpunite kolekciju sa prugastim i kariranim dezenima. Kada obezbedite ove komade, budite sigurni da za svaku priliku imate pripremljen idealan izgled.
Međutim, ako želite da usavršite svoje modno znanje i oprobate se u vrhunskom krojačkom zanatu, priuštite sebi model koji je sinonim za uspeh, u svakom smislu. Govorimo o odelu zelene boje. Tamno zelenom, maslinastom odelu koje savršeno pristaje svakom muškarcu, bez obzira na boju njegove kose ili tena, godina i građe. Zelenim odelom zadivićete poslovne kolege, lepše polovine, poznanike i prolaznike na ulici.

www.media.gucci.com

www.media.gucci.com

Jedinstveno odelo zaslužuje jedintvenu kombinaciju. Stoga, spojite ga sa morsko plavom bojom košulje, trakastom kravatom u sivo – teget nijansi i začinite sve omiljenim kožnim, braon cipelama i kaišom.
Ne zaboravite da vaša odeća govori o vama 1000 reči, bez ijedne izgovorene. Zato budite uvek spremni samo za svoje najbolje izdanje.

Slični članci:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *